Lej Fly Taxi Hos Os. Mød Op Minutter Før Afgang, Bestemt Selv Din Rute Og Dine Afgangstider. Ubegrænset Fleksibilitet med en privatjet! Velkommen Til Taxaflyvning Hos North Flying

Taxi-fly og fordele

Hvis der er direkte ruteforbindelser som passer med din foretrukne tidstabel må vi give dig ret, så kan det være en dyrer løsning at leje et af vores taxi-fly. Det kan vores inflight service og komfortable læderkabiner på udvalget af taxi-fly måske ikke helt opveje.

At leje taxi-fly kan dog være et stor fordel, hvis din rejse indebærer mange securitychecks, hotelovernatninger og ventetid hvor du ikke umiddelbart kan arbejde effektivt, fordi du konstant er omringet af mennesker som måske kigger på din computer, lytter til dine telefonsamtaler eller bare er med til at gøre dagen stresset. 

I så fald er det en bedre løsning - menneskeligt, arbejdsmæssigt og økonomisk - at leje taxi-fly, specielt hvis I endda er flere der rejser sammen.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på leje af taxi-fly - det er den mest tidseffektive, men sansynligvis også mest omkostningseffektive løsning for jer.

Se vores taxi-fly

her
  Taxi-fly