North-Flying flytaxi og forretningsfly
Din trofaste samarbejdspartner i sikre og effektive flyrejser med flytaxa og business Jets

North Flying Privatjets

Lej en businessjet

Fleksible flyrejser med privat jet

Hvis der er direkte ruteforbindelser som passer med din foretrukne tidstabel må vi give dig ret, så kan det være en dyrer løsning at leje et af vores taxi-fly. Det kan vores inflight service og komfortable læderkabiner på udvalget af taxi-fly måske ikke helt opveje.

At leje taxi-fly kan dog være et stor fordel, hvis din rejse indebærer mange securitychecks, hotelovernatninger og ventetid hvor du ikke umiddelbart kan arbejde effektivt, fordi du konstant er omringet af mennesker som måske kigger på din computer, lytter til dine telefonsamtaler eller bare er med til at gøre dagen stresset. I så fald er det en bedre løsning - menneskeligt, arbejdsmæssigt og økonomisk - at leje taxi-fly, specielt hvis I endda er flere der rejser sammen.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på leje af taxi-fly - det er den mest tidseffektive, men sansynligvis også mest omkostningseffektive løsning for jer.

Lej et Privatfly
fly med skyhøj service

InFlight Service

North flying sætter pris på, at kunne levere noget af det allerbedste indenfor flyrejser - også når det kommer til dine måltider!

Vi serverer noget af det bedste fra vores loyale og kvalitetsbevidste leverandører, så din mad og drikke ombord er skræddersyet lige netop dine smagsløg, i forbindelse med din flyvetur i vores taxafly.

Et bredt sortiment af lækre veltemprerede vine, samt spiritus og forskellige slag vand er selvfølgelig også tilgængelig ombord. Endten serveret eller ved høflig selvbetjening i flyets minibar.

lej privatfly

En Behagelig Rejse

Se filmen

Lej En Flytaxa

Skræddersyede flyrejser for op til 19 gæster. Det ideele valg for skiture, conferencer og meget andet!


Charter en privatjet
Lej et privatfly

North Flying Fly Taxa

Er i en gruppe på op til 19 og har egne krav til tidstabel og rute, kan North Flying hjælpe dig med leje af taxifly.

Med vores taxifly, springer du ventetiden over i lufthavnen og stiger ombord på en af vores 19 sæders Metroliner taxifly, som tager dig nemt og bekvemt til og fra over 10.000 lufthavne fordelt over hele Europa.

Ring til os og fortæl om din næste rejse, så vender vi tilbage med en skræddersyet taxafly løsning, som vi garanterer indfrier dine krav.

Verden Er Vores Markedsplads

North Flying tilbyder ubegrænset adgang til hele verden


flyv direkte
sikker og fleksibel flyrejse

North Flying tilbyder et solidt taxaflyvning produkt med ubegrænset adgang til hele verden.

Med taxaflyvning hos North Flying bestemmer du selv hvor vi skal flyve dig hen, du bestemmer hvornår taxaflyet skal gå og vi sørger for at du kommer sikkert og bekvemt frem i dit taxafly.

Tit findes der små lufthavne tæt på din endelige destination. Lufthavne som du aldrig har hørt om før fordi ruteselskaberne ikke flyver dertil. Hos North Flying har vi fløjet taxaflyvning og privatjet i over 30 år, så vores operationsafdeling er specialister i at finde egnede lufthavne, som du kan benytte, hvis du vælger taxaflyvning.

North Flying A/S
Aalborg Airport
Lufthavnsvej 48
DK-9400 Nørresundby
Denmark
CVR: 14681191
IBAN: DK5171 1700 0290 1143

ring og book et privatfly+ 45 96322900

skriv og charter en privatjet  info@northflying.com